Головна Новини Валерій Ананьєв: “Я ділюся з вами цілим світом, світом, якого більшість з вас ніколи не бачили і не відчували"

Валерій Ананьєв: “Я ділюся з вами цілим світом, світом, якого більшість з вас ніколи не бачили і не відчували"

02.10.2018 09:03

1 жовтня у Гончарівці відбулась зустріч з блогером і мандрівником, десантником, учасником АТО Валерієм Ананьєвим. До Херсона він завітав з презентацією своєї дебютної книги "Сліди на дорозі". 
Перед початком заходу для гостей провели екскурсію бібліотекою: познайомили з унікальними фондами у відділі рідкісних та цінних видань, продемонстрували технічні можливості Гончарівки у відділі документів іноземними мовами. Валерій Ананьєв був приємно вражений побаченим й наголосив на тому, що бібліотека, яка активно займається проектною діяльністю, кардинально відрізняється від тієї, яка утримується тільки за державний кошт.
О сьомій годині вечора у бібліотеці було людно: поспілкуватися з молодим хлопцем, десантником, блогером і мандрівником Валерієм Ананьєвим прийшли люди різного віку та статі. Виявилось, що багато з присутніх підписані на його сторінки у соцмережах та на ютуб-канал, дехто читав подорожні записки автора. Харизматичний і вольовий Валерій Ананьєв з першої хвилини був відкритий для цікавої, жвавої бесіди. А питань від присутніх було багато: про участь в АТО та армійські взаємовідносини, про життя до подій 2014 року та після завершення служби в армії, про паломницьку подорож довжиною 1811 кілометрів… 
На війні Валерій Ананьєв провів близько трьох років. Перебуваючи в зоні бойових дій, він знімав фото і відео. "Сліди на дорозі" – це перша жива книга про події на Донбасі: автор розмістив 100 QR-кодів, зісканувавши які, читач зможе зануритися в реальність і побачити справжню картину описаного в книзі епізоду. "Це книга про війну. Про війну з ворогом – нещадним і підступним. Про війну з нечистю і продажністю. Це книга про кохання. Про любов до людей, які тебе окриляють і підтримують. Це книга про честь", – відгукнувся про роман Сашко Положинський, лідер групи "Тартак". 
Військовий блогер Валерій Ананьєв поділився своїми планами на майбутнє – він хоче випробувати свої сили та дійти до Північного полюсу, побувати у Норвегії. А ще він почав працювати над другою книгою. Два примірника книги "Сліди на дорозі" Валерій Ананьєв залюбки подарував читачам Гончарівки.  

Календар подій

1 2 3 4 5 6 7
8 9 1011121314
1516 17 18 1920 21
22232425 26 2728
293031