Головна Новини Сім секретів особистого щастя від Наталії Чернишенко

Сім секретів особистого щастя від Наталії Чернишенко

08.07.2017 07:25

Сьогодні, 8 липня, святкує свій День народження Наталя Чернишенко – херсонська письменниця, яскрава, неординарна особистість. Вона народилася в містечку Помошна Кіровоградської області, з 15 років доля пов’язала її з нашим південним містом. За фахом Наталя Іванівна – технолог, а за покликом душі – письменниця. Писати книги почала у сорок років. Вона увірвалася в літературно-художній процес зі своїм стилем письма, баченням життєвих проблем у долі жінок.  До речі, героїв її книг підказує саме життя.
Наталя Чернишенко – письменниця з цікавим власним голосом та не менш цікавим творчим шляхом. Перша її книга «Семь секретов личного счастья» (2007) стала своєрідним путівником для тих, хто її прочитав. Надихнуло на написання твору місце роботи – у пані Наталії було на той час своє шлюбне агентство й досить багато людей знайшло свою другу половинку завдяки її слушним порадам. Саме тоді виникла думка викласти ці поради на папері – так і з’явилася книга. До речі, один з секретів, описаних в цій книзі, письменниця взяла собі на озброєння: «Знайдіть справу до душі й віддавайтесь їй на всі 100 відсотків».
Для Наталії Чернишенко такою справою стала літературна творчість, про це свідчить її багатокнижжя. За останні роки побачили світ прозові твори письменниці: «Вопреки всему», «Если бы знать, что такое любовь», «Зов раненой птицы», «Мечта мотылька», «Надежда. Море и любов», «Полынь – трава горькая», «Светлый ангел ночи», «Светская львица», «Согрета дыханием ветра», «Вже осінь стукає у вікна». Наталя Чернишенко рівнозначно пише російською та українською мовами, вміло розкриває внутрішній світ героїв своїх творів й завжди  у своїх творах стверджує: кожна людина володіє величезною силою для здолання будь-яких негараздів в житті і  має право бути щасливою!
У 2011 році Наталя Чернишенко була удостоєна обласної літературної премії імені Бориса Лавреньова за романи «Если бы знать, что такое любовь», «Полынь – трава горькая». 3 березня 2017 року  Наталя Іванівна Чернишенко була прийнята до лав Національної спілки письменників України.
Сьогодні вона працює над 15 книгою, черговим романом під назвою «Мир людей и волков» і вважає, що це не фініш її творчого потенціалу, і ми в це віримо! 
Всі свої книжки пані Наталя люб’язно дарує нашій книгозбірні, за що наші читачі дуже їй вдячні! А вже у вересні в обласній книгозбірні відбудеться творчий вечір Наталії Чернишенко. Слідкуйте за анонсами!


 

Календар подій

     1 23
4 5678910
1112 13 14 151617
18 19 2021222324
25262728293031