Головна Новини Навчальна практика у Гончарівці: корисно і з гумором

Навчальна практика у Гончарівці: корисно і з гумором

28.04.2019 06:09

На цьому тижні бібліотека гостинно приймала в своїх стінах студентів 3-х курсів факультетів української філології і журналістики та іноземної філології Херсонського державного університету. Для студентської молоді працівники відділу краєзнавства підготували низку заходів. 
Так, під час арт-уроку “Акторське сузір’я Херсонщини” гості дізналися про наших земляків, видатних діячів театру і кіно. Приємним сюрпризом для них став перегляд уривків з фільмів за участі Миколи Гринька, Сергія Гармаша та Григорія Плужника. 
Цікавим для молоді виявився літературний квіз “Золотокриле слово Олеся Гончара”. Використовуючи свої знання та інтуїцію, учасники гри випробовували себе в різноманітних конкурсах. Вони блискавично впоралися з завданнями, під час яких дізналися про маловідомі факти з життя Олеся Терентійовича. Переможцем квізу стала команда “Таврія”. Студенти переконалися, що знайомитись з творчістю знаного у всьому світі письменника можна граючи. 
Що таке футуризм та бунтарська поезія наші нові друзі дізнались, відвідавши зустріч у літературно-музичному салоні "Бунтарських дух херсонських поетів-фурутистів". Усі присутні перенеслись в світське життя початку ХХ століття, пограли у наймодніші салонні ігри  - музичні стільці та буріме. 
Приємним завершенням цього неймовірного тижня став літературно-мистецький салон “Сімейні традиції родини Фальц-Фейн”. Учасників зустрічі здивувало, якими ж насиченими були трудові будні степових крезів! Вразили молодь і особисті драми представників родини. З великим задоволенням наші гості спілкувалися між собою за допомогою квіткового флірту та грали в шаради - забавку аристократів початку ХХ століття. Можна з впевненістю сказати, що всі учасники нашого салону залишились задоволеними знайомством зі світом незвичайної та неймовірної родини Фальц-Фейн. Студентська молодь була щиро вдячна працівникам книгозбірні за цікаві та активні заходи і виразили бажання зустрітися знову..

Календар подій

     1 23
4 5678910
1112 13 14 151617
18 19 2021222324
25262728293031