Головна Новини Краєзнавчі перегони для маленьких чомучок

Краєзнавчі перегони для маленьких чомучок

30.05.2013

Краєзнавчий відділ нашої бібліотеки 29 травня зустрічав маленьких гостей. Пізнайкам з пришкільного літнього табору ЗОШ №27, які завітали до бібліотеки, запропоновано було пограти у командну гру «Краєзнавчий автобан». Це була захоплююча подорож сторінками історії нашого міста, в ході якої учасники відвідали багато тематичних зупинок. На кожній зі станцій діти виконували різноманітні завдання: відгадували природничі загадки, збирали пазли пам’ятників, які розташовані у нашому місті, складали крилаті вислови видатного полководця Олександра Суворова та ін. 
Розважальна форма питань та яскраве кольорове оформлення допомогли дітям не нав’язливо, але ґрунтовно повторити вже вивчений матеріал з історії Херсона, та дізнатися багато нових цікавих фактів.
Цікаві мультфільми та веселі музичні паузи дозволили школярам трішки відпочити та набратися сил для наступних конкурсів.
Останній, творчий конкурс очікував учасників на станції «Я-дизайнер».  Дітям було запропоновано намалювати парк відпочинку своєї мрії, використовуючи елементи аплікації та власну фантазію. Кожна з команд створила парк з веселими атракціонами і мальовничими місцями для закоханих та провела для своїх однолітків міні-екскурсію.
Інтрига зберігалася до останнього моменту: яка з команд стане переможницею? Дві команди йшли на одному рівні й лише додаткове запитання вирішило результат конкурсу: перемогу отримали «Потьомкінці».
А дитячий сміх та радісні обличчя малят стали найкращою нагородою для працівників відділу краєзнавства.

Календар подій

12 3 4567
89101112 13 14
15161718192021
22232425262728
2930