Головна Новини «Магія вечірніх казок» Наталії Чернишенко

«Магія вечірніх казок» Наталії Чернишенко

23.09.2019 14:21

19 вересня в обласній універсальній науковій книгозбірні ім. Олеся Гончара відбулась презентація книги «Магія вечірніх казок» Наталії Чернишенко. Це п’ятнадцята книжка в літературному арсеналі письменниці, написана з любов’ю до дітей і для дітей.
На початку заходу пані Наталя Іванівна подякувала людям, які матеріально підтримали видання цієї книжки, – заступнику голови Херсонської обласної ради Віталію Вікторовичу Булюку, настоятелю Храму Святої Трійці Євгенові Сидоренко, депутату Херсонської обласної ради Юрію Геннадійовичу Рожкову.
Під час виступу голова ХОО НСПУ, письменник, літературознавець Василь Загороднюк зазначив, що книжка «Магія вечірніх казок» Наталії Чернишенко є дебютною книгою казок серед письменників-членів Херсонської обласної організації НСПУ.
Голова херсонського осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка, поет-пісняр Олег Олексюк у своїй промові підкреслив особливості книжкового світу Наталії Чернишенко та привітав письменницю.
Письменниця і літературознавець Таїсія Щерба поділилася спогадами про перші кроки Наталії Чернишенко в літературі, про їх творчі дружні зв’язки.  
Письменник і журналіст Анатолій Марущак у своєму виступі наголосив на відсутність дитячих передач на суспільному телебаченні й підкреслив значимість казок у вихованні дітей.  
Книга дуже гарно проілюстрована – це справа рук студентки факультету журналістики ХДУ Тетяни Качан, яка розповіла про цікавий процес створення ілюстрацій.
Наприкінці зустрічі письменниця залюбки поділилася інформацією з приводу, над чим працює зараз і заінтригувала назвами майбутніх книжок. 

Календар подій

     1 23
4 5678910
1112 13 14 151617
18192021222324
25262728293031