Головна Новини Дебют Галини Іванової

Дебют Галини Іванової

07.10.2019 15:03

У нашій книгозбірні відбулась презентація дебютної книжки молодої поетеси Галини Іванової. Вона – ровесниця Незалежності України, народилася і виросла в Каховці. Педагог за освітою, працює психологом та вчителем англійської мови у школах Каховського району.
Вірші почала писати ще в шкільні роки, а наважилась вперше їх показати викладачам під час навчання на четвертому курсі у Херсонському державному університеті. Перші публікації були в літературно-мистецьких альманахах – «Вінтаж», «Софія», «Легіт»,  «Вісник Таврійської фундації», «Вишиванка», «Степ» тощо.
Галина Іванова представила на розсуд громадськості свою першу книжку з промовистою назвою «Радіо». Авторка зазначила, що до збірки увійшло найкраще з написаного:  і пейзажна лірика, і авангардна поезія. Свої поезії Галина читала легко і невимушено, але кожен прочитаний вірш знаходив відгук у присутніх та переходив у діалог з авторкою.
Під час виступів херсонські письменники Олександр Гунько, Назар Діброва, Олег Олексюк, Володимир Педченко відмітили самобутність і оригінальність стилю поетеси, підкреслили її сильні сторони та звернули увагу на те, над чим можна ще попрацювати. А Василь Загороднюк розповів про співпрацю з авторкою й натякнув, що їй потрібно спробувати себе в  написанні прозових творів. У свою чергу Галина Іванова зізналась, що вона вже працює над цим і наступною книгою буде, скоріш за все, прозова книжка. 
Наприкінці зустрічі кожен бажаючий міг отримати в подарунок від авторки книжку з автографом. 

Календар подій

     1 23
4 5678910
1112 13 14 151617
18 19 2021222324
25262728293031