Головна Новини Мульти-книга «Знай наших» від Юрія Журавля

Мульти-книга «Знай наших» від Юрія Журавля

17.12.2019 13:17

Напередодні свят обласна книгозбірня отримала у дарунок мульти-книгу «Знай наших» від автора Юрія Журавля та прихильника його творчості Вадима Ярового. Юрко Журавель – сучасний український художник-карикатурист, музикант, фронтмен гурту  «От VINTA», засновник спільноти «Добродій», який вболіває за розвиток сучасної України і своїми вчинками та діями це доводить вже не перший рік. 
В ілюстрованій книзі він у цікавій і доступній формі розповідає про 59 особистостей відомих і незаслужено забутих діячів історії та культури України. Вже на першій сторінці читач зустрінеться з анімованими персонажами – Зиновієм Несторовичем Шухлядком, Марком Шпінгалетом та Русею Вінчестер. Саме вони стануть гідами для маленьких та дорослих українців у захоплюючій подорожі історією України. Автор змальовує яскраві та кумедні випадки з життя видатних українців, а на портретах, створеним Юрком Журавлем, вони сповнені життєвої сили, любові та віри. 
«Моя мрія – щоб ця книга надихнула майбутніх творців, вчених, сценаристів та режисерів, щоб нарешті прийшов той час, коли Голівуд пишатиметься співпрацею з українськими режисерами, а актори всього світу будуть пишатися роботою на Львівській чи Харківській кіностудії, міжнародний симпозіум найвидатніших академіків проходитиме у Горішніх Плавнях, а найпрестижнішу світову премію Пулюя отримає хлопчина із Запруддя», – так пише автор у свій передмові. 

Тож приходьте до обласної книгозбірні та ознайомтесь з цікавезною мульти-книгою Юрка Журавля!

Календар подій

     1 23
4 5678910
1112 13 14 151617
18 19 2021222324
25262728293031