Головна Новини Ювілей багатогранної особистості

Ювілей багатогранної особистості

28.07.2021 10:27

29 липня відзначає свій 55 день народження багатогранна особистість – Антон Віталійович Санченко. Він – відомий український письменник-мариніст, перекладач, видавець, розробник інформаційно-пошукових і аналітичних систем, блогер, випускник Херсонського морехідного училища рибної промисловості, уродженець м. Херсона.
Творчість митця цікава дорослим і дітям. Письменник майстерно описує морські подорожі, дитячі характери у повістях та оповіданнях про підлітків. Книга «Нариси бурси» (17 історій із життя Херсонського морехідного училища рибної промисловості) – одне з перших електронних видань в сучасній українській літературі.

А.В. Санченко відбувся і як перекладач. Його роботу над романом Дена Сіммонса «Терор» визнано на Львівському книжковому форумі-2019 найкращим сучасним перекладом.

Письменник продовжує радувати читачів власними друкованими творами. На Всеукраїнському щорічному рейтингу «Книжка року-2020» у номінації «Жанрова література» одним з кращих видань поточного року став роман нашого земляка «Круз та Лис. Напередодні»…
Краянка, українська письменниця Т.М. Щерба на запитання собі: «У чому секрет успіху А. Санченка?» – прийшла до висновку: «Уся справа в пружині, яка закручена в середині самого автора, вельми обдарованої людини. Якраз вона штовхає його на нову сходинку самовдосконалення, розвитку особистості, дає можливість усвідомлення самого себе, маючи певний життєвий досвід і за взірець – безсмертні авторитети Гомера, Мелвілла, мандрівного філософа Сковороди, Сент-Екзюпері…”.
Тож запрошуємо усіх поціновувачів творчості А.В. Санченка відвідати відділ краєзнавства, де можна познайомитися з його літературним доробком.

Шановний Антоне Віталійовичу, прийміть найщиріші вітання з днем народження від усього колективу Гончарівки!
Зичимо Вам невичерпного потоку натхнення, незвичайних сюжетів, великих тиражів, безліч шанувальників та успіху у всіх напрямках діяльності!

Календар подій

     1 23
4 5678910
1112 13 14 151617
18 19 2021222324
25262728293031